Fijn dat wij u mogen verwelkomen als trotse bezitter van een vakantiewoning in Hongarije. Helaas maakt u (nog) niet het hele jaar gebruik van uw huis in Hongarije en zou graag opbrengst willen zien uit uw vakantiehuis. Kijkend op Google, ziet u dat u niet de eerste en de enige bent die uw vakantiehuis op internet adverteerd. Hoe komt u naar boven tussen al die honderden vakantiehuisjes in Hongarije? Marktplaats is erg duur en een website maken en goed onderhouden kost veel tijd om dit goed te blijven doen. Veel Belgen en Nederlanders met een eigen vakantiehuis in Hongarije verhuren hun woning via een verhuurbedrijf. Hierdoor is de kans om in de maanden juni, juli en augustus de vakantiewoning volgeboekt te hebben vergroot. Maar wellicht wilt u dan juist zelf van uw eigen vakantiehuis gebruik maken en heeft u liever de overige maanden volgeboekt.

Droomhuis Hongarije Makelaardij is een erkende Hongaarse makelaar die bemiddeld voor Hongaren, Belgen en Nederlanders en zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in dienstverlening aan niet-Hongaren. Veel Belgen en Nederlanders die een huis willen kopen in Hongarije kennen het land nog niet. Daarbij komt kijken dat zij een verblijfplaats nodig hebben wanneer zij op orientatiereis zijn naar Hongarije. Zij komen niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar door reizen Belgen en Nederlanders naar Hongarije voor het zoeken naar een koophuis of voor een eigen vakantiewoning. Wij brengen hen onder in de vakantiewoningen en appartementen op deze website. Daarnaast vinden potentiele huurders u op deze website via Google, Marktplaats, Startpagina, Huis en Aanbod, en nog ruim honderd andere plaatsen.

Voorwaarden
Om in ons Verhuur Aanbod opgenomen te worden gelden enkele voorwaarden:

  • Uw vakantiehuis staat in Hongarije;
  • Het vakantiehuis is minimaal 3 maanden per jaar te huren;
  • De vakantiewoning is goed onderhouden, veilig en schoon;
  • Het beschreven aantal bedden zijn allen in goede staat;
  • De omschrijving en foto's van het huis komen overeen met de werkelijkheid;
  • Het vakantiehuis heeft eigen sanitaire voorzieningen (minimaal toilet, douche en wasbak met kraan);
  • U bent vrij om het buiten ons om te verhuren;
  • U mag uw vakantiewoning nergens anders goedkoper aanbieden.

Bij overtreding van bovenstaande voorwaarden wordt uw vakantiewoning per direct verwijdert en op een 'zwarte lijst' geplaatst.

hongarije vakantiehuisZorg voor extra aandacht voor uw vakantiewoning door ons er een "10% korting" sticker op te laten plakken. Er wordt dan een speciale coupon-code (een soort wachtwoord) bij uw vakantiehuis vermeld. Als men uw vakantiehuis huurt, kunnen zij wanneer de code binnen 3 dagen na booking aan u doorgegeven wordt 10% korting van u krijgen.

Het is mogelijk om kosteloos uw vakantiehuis aan te bieden. Neem voor de voorwaarden en mogelijkheden contact op met de makelaars van Droomhuis: Droomhuis Hongarije.